Menyang kontèn

Setatsiyun Sengen-chō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Sengen-chō

浅間町駅
Setatsiyun Sengen-chō
LokasiSengen 1-206, Nishi, Nagoya, Aichi
(名古屋市西区浅間一丁目206)
Jepang
OperatorBiro Transportasi Kutha Nagoya
JalurJalur Tsurumai
Penghubung antarmoda
  • Perhentian bus
Informasi lain
Kode stasiunT05
Sejarah
Dibuka1981
Penumpang
20074.304 per dina

Setatsiyun Sengen-chō (浅間町駅 Sengen-chō-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Nishi-ku, Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang.[1] Setatsiyun kasebut didegake ing Novèmber 27, 1981; 42 taun kapungkur (1981-11-27).

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. 駅構内図 [Diagram of Station Interior] . Transportation Bureau City of Nagoya. Dibukak ing 21 November 2010.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Koordhinat: 35°11′02″N 136°53′25″E / 35.1840°N 136.8902°E / 35.1840; 136.8902


Cithakan:Aichi-railstation-stub