Setatsiyun Arahata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Arahata

荒畑駅
Setatsiyun Arahata
LokasiTsurumai 4-14-22, Shōwa, Nagoya, Aichi
(名古屋市昭和区鶴舞四丁目17-22)
Jepang
OperatorBiro Transportasi Kutha Nagoya
JalurJalur Tsurumai
Penghubung antarmoda
  • Pemberhentian bus
Informasi lain
Kode stasiunT11
Sejarah
Dibuka1977
Penumpang
20084.061 per dina

Setatsiyun Arahata (荒畑駅 Arahata-eki?) yaiku setatsiyun metro ngisor lemah sing ana ing Shōwa-ku, Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang sing dioperasike dening Nagoya Municipal Subway.[1] Setatsiyun kasebut nduweni adoh 11.0 kilometer saka terminus Jalur Tsurumai ing Setatsiyun Kami-Otai.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 荒畑 [Arahata] . Transportation Bureau City of Nagoya. Diarsip saka sing asli ing 4 Agustus 2010. Dibukak ing 21 Novèmber 2010.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Arahata ing Wikimedia Commons

Koordhinat: 35°08′58″N 136°55′34″E / 35.1495°N 136.9261°E / 35.1495; 136.9261


Cithakan:Aichi-railstation-stub