Menyang kontèn

Setatsiyun Gokiso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Gokiso

御器所駅
Setatsiyun Gokiso
LokasiGokisotōri 3-7, Shōwa, Nagoya, Aichi
(名古屋市昭和区御器所通三丁目7)
Jepang
OperatorBiro Transportasi Kutha Nagoya
Jalur
Penghubung antarmoda
  • Terminal bus
Informasi lain
Kode stasiunT12
S10
Sejarah
Dibuka1977
Penumpang
200910.329 per dina

Setatsiyun Gokiso (御器所駅 Gokiso-eki?) yaiku setatsiyun metro ngisor lemah sing ana ing Shōwa-ku, Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang sing dioperasike dening Nagoya Municipal Subway.[1] Setatsiyun kasebut menika setatsiyun persimpangan antarane Jalur Tsurumai lan Jalur Sakura-dōri lan nduweni adoh 11.9 kilometer saka terminus Jalur Tsurumai ing Setatsiyun Kami-Otai lan nduweni adoh 8.4 kilometer saka terminus Jalur Sakura-dōri ing Setatsiyun Nakamura Kuyakusho.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 御器所 [Gokiso] . Transportation Bureau City of Nagoya. Dibukak ing 21 November 2010.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Gokiso ing Wikimedia Commons

Koordhinat: 35°08′58″N 136°56′04″E / 35.1494°N 136.9344°E / 35.1494; 136.9344


Cithakan:Aichi-railstation-stub