Menyang kontèn

Setatsiyun Hisaya-ōdōri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hisaya-ōdōri

久屋大通駅
LokasiNishiki 3-48, Naka, Nagoya, Aichi
(名古屋市中区錦三丁目48)
Jepang
Jalur
  • Jalur Meijō
  • Jalur Sakura-dōri
Penghubung antarmoda
  • Perhentian bus
Informasi lain
Kode stasiunM06
S05
Sejarah
Dibuka1989
Penumpang
20083.238.787 [1]

Setatsiyun Hisaya-ōdōri (久屋大通駅 Hisaya-ōdōri-eki?) yaiku setatsiyun metro ngisor lemah sing ana ing Naka-ku, Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang sing dioperasike dening Nagoya Municipal Subway.[2] Setatsiyun kasebut menika setatsiyun persimpangan antarane Jalur Sakura-dōri lan Jalur Meijō lan nduweni adoh 3.3 kilometer saka terminus Jalur Sakura-dōri ing Setatsiyun Nakamura Kuyakusho lan 3.4 kilometer saka terminus Jalur Meijō ing Setatsiyun Kanayama.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 平成21年版名古屋市統計年鑑 11.運輸・通信 [Nagoya Statistics for Year 21 of the Heisei Era, 11 Transportation and Communication] . Nagoya City. Diarsip saka sing asli ing 2016-03-03. Dibukak ing 1 Dhésèmber 2010.
  2. 久屋大通 [Hisaya-ōdōri] . Transportation Bureau City of Nagoya. Dibukak ing 19 Novèmber 2010.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 35°10′25″N 136°54′29″E / 35.1735°N 136.9081°E / 35.1735; 136.9081


Cithakan:Aichi-railstation-stub