Menyang kontèn

Setatsiyun Yagoto Nisseki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Yagoto Nisseki

八事日赤駅
LokasiYamanotedōri 3-17, Shōwa, Nagoya, Aichi
(名古屋市昭和区山手通三丁目17)
Jepang
OperatorBiro Transportasi Kutha Nagoya
JalurMeijō Line
Penghubung antarmoda
  • Pemberhentian bus
Informasi lain
Kode stasiunM19
Sejarah
Dibuka2004
Penumpang
20085.526 per dina

Setatsiyun Yagoto Nisseki (八事日赤駅 Yagoto Nisseki-eki?) yaiku setatsiyun metro ngisor lemah sing ana ing Shōwa-ku, Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang sing dioperasike dening Nagoya Municipal Subway.[1] Setatsiyun kasebut nduweni adoh 16.2 kilometer saka terminus Jalur Meijō ing Setatsiyun Kanayama.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 八事日赤 [Yagoto Nisseki] . Transportation Bureau City of Nagoya. Dibukak ing 19 November 2010.

Koordhinat: 35°08′41″N 136°57′54″E / 35.1447°N 136.9649°E / 35.1447; 136.9649


Cithakan:Aichi-railstation-stub