Menyang kontèn

Setatsiyun Kawana (Aichi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kawana

川名駅
Setatsiyun Kawana ing Maret 2010
Lokasi8-7 Hirojitōri, Shōwa-ku, Nagoya-shi, Aichi-ken
Jepang
Koordinat35°08′56″N 136°56′55″E / 35.1489°N 136.9487°E / 35.1489; 136.9487Koordhinat: 35°08′56″N 136°56′55″E / 35.1489°N 136.9487°E / 35.1489; 136.9487
Operator Biro Transportasi Kutha Nagoya
Jalur T  Jalur Tsurumai
Letak dari pangkal13.1 km saka Kami-Otai
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Penghubung antarmodaTerminal bus
Informasi lain
Kode stasiunT13
Situs webURL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata.
Sejarah
Dibuka18 Maret 1977
Penumpang
FY20079.521 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kawana kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kawana
Setatsiyun Kawana
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Kawana (川名駅 Kawana-eki?) yaiku setatsiyun ing Jalur Tsurumai, Kawanayama-chō, Shōwa-ku, Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening operator Nagoya Municipal Subway saka Biro Transportasi Kutha Nagoya.[1]

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kawana dilayani dening Jalur Tsurumai, lan nduweni nomor "T13". Setatsiyun kasebut nduweni adoh 13.1 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Setatsiyun Kami-Otai.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 川名 [Kawana] . Transportation Bureau City of Nagoya. Dibukak ing 21 November 2010.
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng terada2013

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • URL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata. (in Japanese)