Setatsiyun Akaike (Aichi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Akaike (赤池駅 Akaike-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Nisshin, Aichi, Jepang. Setatsiyun kasebut dioperasike bebarengan dening Biro Transportasi Kota Nagoya lan operator sepur swasta Nagoya Railroad (Meitetsu).[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 赤池 [Akaike] . Transportation Bureau City of Nagoya. Dibukak ing 21 November 2010.
  2. 赤池 [Akaike] . Nagoya Railroad. Diarsip saka asliné ing 6 October 2010. Dibukak ing 21 November 2010.

Pranala jaba[besut | besut sumber]