Menyang kontèn

Setatsiyun Hirabari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hirabari

平針駅
Setatsiyun Hirabari
LokasiHirabari 2-1301, Tempaku, Nagoya, Aichi
(名古屋市天白区平針二丁目1301)
Jepang
OperatorBiro Transportasi Kutha Nagoya
JalurJalur Tsurumai
Penghubung antarmoda
  • Terminal bus
Informasi lain
Kode stasiunT19
Sejarah
Dibuka1978
Penumpang
20097.770 per dina

Setatsiyun Hirabari (平針駅 Hirabari-eki?) yaiku setatsiyun metro ngisor lemah sing ana ing Tempaku-ku, Nagoya, Prefektur Aichi, Jepang sing dioperasike dening Nagoya Municipal Subway.[1] Setatsiyun kasebut nduweni adoh 19.3 kilometer saka terminus Jalur Tsurumai ing Setatsiyun Kami-Otai.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 平針 [Hirabari] . Transportation Bureau City of Nagoya. Dibukak ing 21 November 2010.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Hirabari ing Wikimedia Commons

Koordhinat: 35°07′23″N 137°00′22″E / 35.123°N 137.006°E / 35.123; 137.006


Cithakan:Aichi-railstation-stub