Setatsiyun Cèpèr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasiun Cèpèr
PapanNamaStasiun CE.png
  • Singkatan: CE
  • Nomor: 3112
Stasiun Ceper 2019.jpg
Tampak ngarep Setatsiyun Cèpèr, 2019
Letak
PropinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KecamatanCèpèr
DésaKlepu
AlamatDalan Setatsiyun Cèpèr
Kodhe pos57465
Koordinat7°40′08″S 110°40′30″E / 7.6688517°S 110.6748613°E / -7.6688517; 110.6748613Koordhinat: 7°40′08″S 110°40′30″E / 7.6688517°S 110.6748613°E / -7.6688517; 110.6748613
Sujarah
Bukak1871
Jeneng saderengeStasiun Station Tjèppèr NIS
Liyan-liyan
OpratorLaladan Operasi VI Yogyakarta
Kelas setasiunIII/cilik[1]
PunggelanCE
Nomer setasiun3112
Dhuwuring stasiun+133 m
Kilometer129+200 lintas Semarang TawangBrumbungGundihSala BalapanYogyakarta
LayananMung kanggé sepur Pupuk Sriwidjaja (CilacapCeper) lan panyusulan antara sepur
Fasilitas
Kathahing jalur5 (jalur 2 lan 3: sepur lurus)
Kathahing peron3 (siji peron sisi lan loro peron pulo sing padha-padha cukup dhuwur)
Jinis pasinyalanÈlèktrik jinis Sinyal Interlocking Len-02
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun
mny. Ketandan
gudang
Pusri
mny. Delanggu
Setatsiyun Ceper, 2010

Setatsiyun Ceper (CE) (Hanacaraka : ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀​ꦕꦺꦥꦺꦂ) menika setatsiyun sepur kelas III/alit ingkang dumunung ing Klepu, Cèpèr, Klathèn. Setatsiyun ingkang dumunung ing dhuwur +133 meter punika kalebu ing Laladan Operasi VI Yogyakarta. Saking setatsiyun menika, mbiyèn wonten percabangan menyang Pabrik Gula Cèpèr Anyar.

Wiwit dioperasikaké jalur gandha parsial (sabagéyan) Yogyakarta–Solo minangka sègmèn Srowot–Ketandan ing 2001 lan rampung minangka sègmèn Brambanan–Delanggu ing tanggal 15 Desember 2003, setatsiyun iki nduwéni lima jalur sepur kanthi jalur 2 lan 3 dadi sepur lurus lan baris 5 dadi jalur parkir sepur barang.[2][3]

Kanggé ndhukung operasi jalur gandha, sistem pasinyalan mèkanik ing setatsiyun iki diganti karo sistem pasinyalan listrik sing digawé déning PT Len Industri (Persero) sing wis dipasang wiwit taun 2013 lan banjur wiwit operasi tanggal 12 Februari 2019.[4][5]

Wiwit Maret 2015, setatsiyun iki dadi titik pungkasan déning parjalanan sepur Pupuk Sriwidjaja Palembang. Tujuan liyané yaiku menyang Setatsiyun Gombong lan Maguwo lan diangkut saka Plabuhan Tanjung Intan.[6]

Ing sisih kulon setatsiyun iki, sadurungé Setatsiyun Klathèn, ana Setatsiyun Ketandan sing ora aktif wiwit jalur ganda KutoarjoSolo dioperasikaké.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. "Uji Coba Rel Ganda Yogya-Solo Bikin Bikers Senewen". detiknews. Retrieved 2019-07-08.
  3. "Rel Ganda Yogyakarta-Solo Diresmikan". Tempo (in Inggris). 2003-12-15. Retrieved 2019-07-08.
  4. Mohamad, Ardyan (21 Juni 2013). "Kalahkan Siemens, BUMN Elektronik Raup Pendapatan Rp23 Triliun". Merdeka.com. Retrieved 5 Oktober 2017. Saat ini, masih ada pesanan proyek dari Kemenhub untuk menggarap persinyalan kereta di jalur Jogja-Solo, Duri-Tangerang, dan Parung-Maja. Check date values in: |access-date=, |date= (help)
  5. "Len Tandatangani Dua Kontrak dengan Nilai Total Rp 464 Milyar | PT Len Industri (Persero)" (in Inggris). Retrieved 2019-02-12.
  6. Kontan: KAI Operasikan Kembali Kereta Api Pupuk Pusri