Sepur barang

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gambar:Kereta batubara.jpg
Sepur batubara jurusan Bekasi - Cigading PP, pinuju mandheg ing stasiun Serpong

Sepur barang iku sepur sing dipigunakaké ngangkut barang (kargo), pupuk, asil tambang (pasir, watu, batubara utawa mineral), utawa sepur trailer sing dipigunakaké kanggo ngangkut peti kemas. Saliyané iku dipigunakaké gerbong mligi kanggo ngangkut kéwan, utawa tangki lenga utawa komodhitas cuwèr liyané (bahan kimia lsp).

Ana uga sepur trailer mligi kanggo ngangut tank lan perlengkapan militèr liyané (mriem, rudal lsp).

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sepur_barang&oldid=973902"