Menyang kontèn

Serampingan, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Serampingan
Désa
Serampingan kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Serampingan
Serampingan
Serampingan kapernah ing Bali
Serampingan
Serampingan
Serampingan kapernah ing Indonesia
Serampingan
Serampingan
Koordhinat: 8°30′32″S 115°02′19″E / 8.50877°S 115.03862°E / -8.50877; 115.03862Koordhinat: 8°30′32″S 115°02′19″E / 8.50877°S 115.03862°E / -8.50877; 115.03862
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg
Kodhe laladan
administrasi
51.02.01.2006

Serampingan iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Selemadeg, Tabanan