Serampingan, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Serampingan
Désa
Serampingan kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Serampingan
Serampingan
Serampingan kapernah ing Bali
Serampingan
Serampingan
Serampingan kapernah ing Indonésia
Serampingan
Serampingan
Koordhinat: 8°30′32″S 115°02′19″E / 8.50877°S 115.03862°E / -8.50877; 115.03862Koordhinat: 8°30′32″S 115°02′19″E / 8.50877°S 115.03862°E / -8.50877; 115.03862
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg

Serampingan iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg, Tabanan