Semarapura Kelod, Klungkung, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Semarapura Kelod
Kalurahan
Semarapura Kelod kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Semarapura Kelod
Semarapura Kelod
Semarapura Kelod kapernah ing Bali
Semarapura Kelod
Semarapura Kelod
Semarapura Kelod kapernah ing Indonésia
Semarapura Kelod
Semarapura Kelod
Koordhinat: 8°32′27″S 115°23′57″E / 8.5407°S 115.39917°E / -8.5407; 115.39917Koordhinat: 8°32′27″S 115°23′57″E / 8.5407°S 115.39917°E / -8.5407; 115.39917
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Semarapura Kelod iku kalurahan ing Kacamatan Klungkung, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Klungkung, Klungkung