Semarapura Kangin, Klungkung, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Semarapura Kangin
Kalurahan
Semarapura Kangin kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Semarapura Kangin
Semarapura Kangin
Semarapura Kangin kapernah ing Bali
Semarapura Kangin
Semarapura Kangin
Semarapura Kangin kapernah ing Indonésia
Semarapura Kangin
Semarapura Kangin
Koordhinat: 8°32′24″S 115°24′25″E / 8.54011°S 115.40694°E / -8.54011; 115.40694Koordhinat: 8°32′24″S 115°24′25″E / 8.54011°S 115.40694°E / -8.54011; 115.40694
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Semarapura Kangin iku kalurahan ing Kacamatan Klungkung, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Klungkung, Klungkung