Selisihan, Klungkung, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Selisihan
Désa
Selisihan kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Selisihan
Selisihan
Selisihan kapernah ing Bali
Selisihan
Selisihan
Selisihan kapernah ing Indonésia
Selisihan
Selisihan
Koordhinat: 8°29′37″S 115°23′23″E / 8.49354°S 115.38981°E / -8.49354; 115.38981Koordhinat: 8°29′37″S 115°23′23″E / 8.49354°S 115.38981°E / -8.49354; 115.38981
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Selisihan iku désa ing Kacamatan Klungkung, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Klungkung, Klungkung