Selemadeg, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Selemadeg
Désa
Selemadeg kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Selemadeg
Selemadeg
Selemadeg kapernah ing Bali
Selemadeg
Selemadeg
Selemadeg kapernah ing Indonésia
Selemadeg
Selemadeg
Koordhinat: 8°28′54″S 115°02′34″E / 8.48163°S 115.04272°E / -8.48163; 115.04272Koordhinat: 8°28′54″S 115°02′34″E / 8.48163°S 115.04272°E / -8.48163; 115.04272
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg
Kodhe laladan
administrasi
51.02.01.2005

Selemadeg iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg, Tabanan