Menyang kontèn

Selemadeg, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Selemadeg
Désa
Selemadeg kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Selemadeg
Selemadeg
Selemadeg kapernah ing Bali
Selemadeg
Selemadeg
Selemadeg kapernah ing Indonesia
Selemadeg
Selemadeg
Koordhinat: 8°28′54″S 115°02′34″E / 8.48163°S 115.04272°E / -8.48163; 115.04272Koordhinat: 8°28′54″S 115°02′34″E / 8.48163°S 115.04272°E / -8.48163; 115.04272
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg
Kodhe laladan
administrasi
51.02.01.2005

Selemadeg iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Selemadeg, Tabanan