Selanbawak, Marga, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Selanbawak
Désa
Selanbawak kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Selanbawak
Selanbawak
Selanbawak kapernah ing Bali
Selanbawak
Selanbawak
Selanbawak kapernah ing Indonésia
Selanbawak
Selanbawak
Koordhinat: 8°29′36″S 115°10′47″E / 8.4933°S 115.17962°E / -8.4933; 115.17962Koordhinat: 8°29′36″S 115°10′47″E / 8.4933°S 115.17962°E / -8.4933; 115.17962
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanMarga
Kodhe laladan
administrasi
51.02.07.2007

Selanbawak iku désa ing Kacamatan Marga, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Marga, Tabanan