Sekartaji, Nusa Penida, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sekartaji
Désa
Sekartaji kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Sekartaji
Sekartaji
Sekartaji kapernah ing Bali
Sekartaji
Sekartaji
Sekartaji kapernah ing Indonésia
Sekartaji
Sekartaji
Koordhinat: 8°47′53″S 115°34′18″E / 8.79794°S 115.57175°E / -8.79794; 115.57175Koordhinat: 8°47′53″S 115°34′18″E / 8.79794°S 115.57175°E / -8.79794; 115.57175
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanNusa Penida
Kodhe laladan
administrasi
51.05.01.2005

Sekartaji iku désa ing Kacamatan Nusa Penida, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Nusa Penida, Klungkung