Sedayu, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sedayu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSedayu
Sedayu kapernah ing Ngayogyakarta
Sedayu
Sedayu
Sedayu kapernah ing Indonésia
Sedayu
Sedayu
Koordhinat: 7°49′25″S 110°15′31″E / 7.8236°S 110.25864°E / -7.8236; 110.25864Koordhinat: 7°49′25″S 110°15′31″E / 7.8236°S 110.25864°E / -7.8236; 110.25864
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.02.17

Sedayu iku kacamatan ing Kabupatèn Bantul.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)