Pundhong, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pundhong
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPundong
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Yogyakarta" does not exist.
Koordhinat: 7°58′11″S 110°20′32″E / 7.96986°S 110.34211°E / -7.96986; 110.34211Koordhinat: 7°58′11″S 110°20′32″E / 7.96986°S 110.34211°E / -7.96986; 110.34211
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.02.04

Pundhong iku kacamatan ing Kabupatèn Bantul.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.