Menyang kontèn

Imagiri, Bantul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Imagiri
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiImogiri
Location of Imagiri
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Yogyakarta" does not exist.
Koordhinat: 7°56′19″S 110°23′50″E / 7.93874°S 110.39715°E / -7.93874; 110.39715Koordhinat: 7°56′19″S 110°23′50″E / 7.93874°S 110.39715°E / -7.93874; 110.39715
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.02.10

Imagiri iku kacamatan ing Kabupatèn Bantul.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.