Sean Goss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sean Goss
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sean Richard Goss[1]
Tanggal lair (1995-10-01) 1 Oktober 1995 (umur 26)[2]
Papan lair Wegberg, Jerman[3]
Dhuwur 1.77 m (5 ft 10 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 6
Karir nom
2004–2012 Exeter City
2012–2015 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2017 Manchester United 0 (0)
2017–2019 Queens Park Rangers 6 (0)
2018Rangers (nyileh) 13 (2)
2019St Johnstone (nyileh) 6 (0)
2019– Shrewsbury Town 23 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:15, 2 December 2020 (UTC).


Sean Richard Goss (lair 1 Oktober 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Jerman sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Squads for 2016/17 Premier League confirmed". Premier League. 1 September 2016. Dibukak ing 2 February 2017.
  2. a b "Sean Goss". Queens Park Rangers F.C. Dibukak ing 20 September 2017.
  3. "Sean Goss". Manchester United F.C. Dibukak ing 1 February 2017.