Tom Flanagan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tom Flanagan
Tom Flanagan, CZE-NIR 2019-10-14 (2).jpg
Flanagan main kanggo timnas Irlan Lor ing taun 2019
Katerangan priangga
Jeneng dawa Thomas Michael Flanagan[1]
Tanggal lair (1991-10-21) 21 Oktober 1991 (umur 29)[2]
Papan lair Hammersmith, London, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 3
Karir nom
0000–2010 Milton Keynes Dons
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2015 Milton Keynes Dons 37 (3)
2011Kettering Town (nyileh) 8 (1)
2012–2013Gillingham (nyileh) 13 (1)
2013Barnet (nyileh) 9 (0)
2014Stevenage (nyileh) 2 (0)
2015Plymouth Argyle (nyileh) 4 (0)
2015–2018 Burton Albion 75 (2)
2018– Sunderland 57 (3)
Tim nasional
2012 U-21 Irlan Lor 1 (0)
2017– Irlan Lor 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:33, 13 September 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:33, 12 March 2020 (UTC)

Tom Flanagan (lair 21 Oktober 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Irlan Lor sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018: Burton Albion" (PDF). English Football League. p. 11. Dibukak ing 17 June 2018.
  2. a b "Tom Flanagan". 11v11. Dibukak ing 14 March 2017.