Josh Vela

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Josh Vela
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua James Vela[1]
Tanggal lair (1993-12-14) 14 Dhésèmber 1993 (umur 27)[2]
Papan lair Salford, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.81 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 20
Karir nom
2008–2011 Bolton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2019 Bolton Wanderers 160 (12)
2014Notts County (nyileh) 7 (0)
2019–2020 Hibernian 9 (0)
2020– Shrewsbury Town 17 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:31, 5 December 2020 (UTC).


Joshua James Vela (lair 14 Desember 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club retained and released lists published". English Football League. 23 June 2016. Dibukak ing 3 January 2018.
  2. "Josh Vela Bolton Wanderers Profile". Bolton Wanderers F.C. Diarsip saka sing asli ing 27 December 2014.
  3. "Josh Vela". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 3 January 2018.