Harry Burgoyne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Harry Burgoyne
Katerangan priangga
Jeneng dawa Harry James Burgoyne[1]
Tanggal lair (1996-12-28) 28 Dhésèmber 1996 (umur 24)
Papan lair Ludlow, Inggris
Dhuwur 6 ft 4 in (1.93 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 1
Karir nom
Ludlow Town
2008–2015 Wolverhampton Wanderers
2013Doncaster Rovers (nyileh)
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2020 Wolverhampton Wanderers 7 (0)
2015Lowestoft Town (nyileh) 4 (0)
2015Corby Town (nyileh) 5 (0)
2015–2016A.F.C. Telford United (nyileh) 9 (0)
2017Barnet (nyileh) 2 (0)
2018Plymouth Argyle (nyileh) 0 (0)
2019Falkirk (nyileh) 15 (0)
2020– Shrewsbury Town 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:07, 23 November 2020 (UTC).


Harry James Burgoyne (lair 28 Desember 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Kiper kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club list of registered players" (PDF). English Football League. 20 May 2017. p. 41. Dibukak ing 6 October 2017.
  2. "Harry Burgoyne". ESPN FC. Dibukak ing 13 June 2018.