Daniel Udoh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Daniel Udoh
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dominic Daniel Udoh[1]
Tanggal lair (1996-08-30) 30 Agustus 1996 (umur 25)
Papan lair Lagos, Nigeria
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 23
Karir nom
Luton Town
0000–2014 Stevenage0000
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2015 Kidderminster Harriers 0 (0)
2014Worcester City (nyileh) 9 (0)
2014Wingate & Finchley (nyileh)
2014–2015North Greenford United (nyileh)
2015Grays Athletic (nyileh) 1 (0)
2015Hoddesdon Town (nyileh) 11 (9)
2015–2016 Ilkeston 34 (8)
2016–2018 Crewe Alexandra 15 (0)
2017Solihull Moors (nyileh) 4 (0)
2017Halesowen Town (nyileh) 16 (7)
2017–2018Chester (nyileh) 3 (0)
2018Leamington (nyileh) 17 (5)
2018–2019 AFC Telford United 39 (19)
2019– Shrewsbury Town 37 (5)
Tim nasional
Nigeria U-17

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:37, 5 December 2020 (UTC).


Dominic Daniel Udoh (lair 30 Agustus 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Nigeria sing main dadi Penyerang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Retained List 2015–16" (PDF). English Football League. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 December 2016. Dibukak ing 26 June 2016.
  2. "Daniel Udoh". www.shrewsburytown.com. Shrewsbury Town F.C. Dibukak ing 2020-10-21.