Louis Lloyd

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Louis Charles Lloyd
Katerangan priangga
Tanggal lair (2003-10-15) 15 Oktober 2003 (umur 20)
Dhuwur 1.82 m (6 ft 0 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 20
Karir nom
Tudno FC
0000–2020 Wrexham
Connah's Quay Nomads
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020– Shrewsbury Town 2 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:48, 20 January 2021 (UTC).


Louis Lloyd (lair 15 Oktober 2003) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Penyerang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]