Sasha Clements

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sasha Nicole Clements ya iku aktris lan penyanyi saka Kanadha kang lair tanggal 14 Maret 1990 ing Toronto, provinsi Ontario.[1][2][3] Dhèwèké iku bojone aktor Corbin Bleu.[4]

Dhèwèké miwiti karir ing taun 2005, rikala dhèwèké dadi bintang tamu ing sitkom Snow Queen. Dhèwèké dadi salah sawijining paraga ing Majority Rules! kang digawe déning Craig Pryce lan adep-depan karo China Anne McClain ing How to Build a Better Boy (2014).

Filmografi[besut | besut sumber]

  • 2005: The Snow Queen
  • 2009-2010: Majority Rules!
  • 2010: What's Up Warthogs!
  • 2011: Rookie Blue
  • 2011: Really Me
  • 2012: Lost Girl
  • 2012: Life with Boys
  • 2013: Mudpit
  • 2014: How to Build a Better Boy
  • 2015: Open Heart
  • 2015: Degrassi Don't Look Back
  • 2016: Say Yes to the Dress
  • 2017: From Straight A's to XXX[5]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Corbin Bleu Happy 24th Birthday to my beautiful baby Sash Clements". web.stagram. Corbin Bleu. March 14, 2014. Dijupuk March 14, 2014. 
  2. "High School Musical Star Corbin Bleu Is Engaged to How to Build a Better Boy's Sasha Clements". E! News. Zach Johnson. April 28, 2014. Dijupuk October 16, 2014. 
  3. "Make a little space, To make a better place Toronto". Twitter. Sasha Clements. April 28, 2014. Dijupuk April 28, 2014. 
  4. Olya, Gabrielle (July 24, 2016). "Corbin Bleu and Sasha Clements Are Married". People. Time Inc. Dijupuk July 25, 2016. 
  5. "From Straight A's to XXX In Lifetime". Lifetime.com. Dijupuk February 11, 2017.