Sambigedhé, Sumberpucung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sambigedhé
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSambigede
Sambigedhé kapernah ing Kabupatèn Malang
Sambigedhé
Sambigedhé
Sambigedhé kapernah ing Jawa Wétan
Sambigedhé
Sambigedhé
Sambigedhé kapernah ing Indonésia
Sambigedhé
Sambigedhé
Koordhinat: 8°10′05″S 112°30′01″E / 8.16811°S 112.5003°E / -8.16811; 112.5003Koordhinat: 8°10′05″S 112°30′01″E / 8.16811°S 112.5003°E / -8.16811; 112.5003
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSumberpucung
Kodhe laladan
administrasi
35.07.12.2003

Sambigedhé iku désa ing Kacamatan Sumberpucung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)