Ngebruk, Sumberpucung, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngebruk
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgebrug
Ngebruk kapernah ing Kabupatèn Malang
Ngebruk
Ngebruk
Ngebruk kapernah ing Jawa Wétan
Ngebruk
Ngebruk
Ngebruk kapernah ing Indonésia
Ngebruk
Ngebruk
Koordhinat: 8°09′08″S 112°31′11″E / 8.15232°S 112.51977°E / -8.15232; 112.51977Koordhinat: 8°09′08″S 112°31′11″E / 8.15232°S 112.51977°E / -8.15232; 112.51977
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSumberpucung

Ngebruk iku désa ing Kacamatan Sumberpucung, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)