Roti lapis ès krim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ice cream sandwich
IceCreamSandwich.jpg
Woworan pokokIce cream and cookies
Buku masakan: Ice cream sandwich  Médhia: Ice cream sandwich
Es krim roti Iran klasik
Sandwich es krim

Sandwich es krim minangka panganan cuci mulut beku sing kalebu es krim ing antarane rong biskuit, kulit, utawa cookie .


Rasa umum sing ditawakake kalebu ripple, kacang abang, ubi, jagung manis, durian, madu, peppermint, coklat, lan chip coklat.

Penjual es krim wafer uga adol es krim sing padha ing irisan roti warna-warni, ing kerucut utawa ing cangkir, tinimbang disedhot ing antarane wafer.