Ès krim neapolitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Neapolitan ice cream
Neapolitan.jpg
Block of Neapolitan ice cream
Panggonan asalPrussia
Woworan pokokvanilla, chocolate, and strawberry ice cream
VariasiHistorically, colours were of the Italian flag: green (pistachio or almond), white (vanilla), and red (cherry, actually pink) [1]
Buku masakan: Neapolitan ice cream  Médhia: Neapolitan ice cream

Es krim neapolitan, uga sok diarani es krim Harlequin, [2] yaiku jinis es krim sing kasusun saka telung rasa ( vanilla, coklat, lan stroberi ) sing disusun bebarengan karo wadhah sing padha, biasane tanpa ana kemasan pamisah ing antarane.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "This is popularly known as a mixture of creams moulded together, as vanilla, strawberry, and pistachio." Ida C Bailey Allen (1929). Mrs. Allen on Cooking, Menus, Service. Garden City, NY: Doubleday, Doran & Company. p. 691.
  2. Kalil, Frederick (17 September 2012). "We all scream for..." Tufts Now. Medford, Massachusetts: Tufts University. Retrieved 2 December 2014.