Ès krim soklat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Chocolate ice cream)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ès krim soklat
Ice cream cone (cropped).jpg
Chocolate ice cream in a cone
Buku masakan: Ès krim soklat  Médhia: Ès krim soklat

Es krim coklat umume digawe nganggo campuran bubuk kakao karo endhog, krim, vanila lan gula sing digunakake kanggo nggawe es krim vanila. Kadhangkala minuman coklat digunakake saliyane bubuk koko, utawa digunakake kanthi eksklusif, kanggo nggawe rasa coklat. [1] Bubuk kakao menehi rasacoklat warna coklat, lan ora umum nambahake pewarna liyane. [2] [3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Goff & Hartel 2013.
  2. Clarke 2004.
  3. Tharp & Young 2012.