Waper

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wafer
Akbar Mashti.JPG
Ice cream sandwiches prepared with wafers
JinisWafer
Buku masakan: Wafer  Médhia: Wafer

Wafer minangka salah sawijining olahan cookie sing asri, asring legi, lancip banget, rata, entheng lan garing, [1] asring digunakake kanggo nghias es krim, lan uga digunakake kanggo hiasan sajian manis. [2] Wafer uga bisa digawe cookie kanthi krim wajan ing sandhinge. Dheweke asring duwe pola permukaan waffle, nanging bisa uga pola karo insignia saka pabrikan panganan utawa bisa uga tanpa pola. Sawetara bar coklat, kayata Kit Kat lan Coffee Crisp, minangka wafer kanthi coklat ana ing sakiwa tengene.

Wafer Israel
Wafer sing ditutupi coklat

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Collins Dictionary".
  2. Dusy, T.; Rynio, J. (2004). Coffee and Espresso: Make Your Favorite Drinks at Home. Quick and Easy Series. Silverback Books, Incorporated. p. 24. ISBN 978-1-930603-39-4. Dibukak ing May 27, 2017.