Kit Kat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kit Kat punika coklat kang digawé dening Rowntree's of York, Inggris, lan saiki diprodhuksi global déning Nestlé, Rowntree awit 1988, [1] ing Amerika Serikat, ing ngendi iku digawé lisensi dening HB Reese Candy Company, divisi saka The Hershey Company. Biyasané lapisan saka telung lapisan, dipisah lan ditutupi lapisan coklat ing njabané. Saben lapisan bisa dijupuk per lapisan kanthi kapisah. Ana macem-macem rasané Kit Kat, kalebu susu, putih, lan coklat tuwa.

  1. "Nestlé UK Website- History of Rowntree". Diarsipna saka sing asli tanggal 18 March 2007. Dibukak tanggal 4 April 2007. 1988 – Nestlé SA buys Rowntree plc. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (help)