Rijkloff van Goens

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Foto Rijklof van Goens

Rijkloff van Goens (Kleve (Jerman), 24 Juni 1619 - Den Haag, 14 November 1682) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 13. Dhèwèké maréntah antara taun 16781681.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Joan Maetsuycker
{{{jabatan}}}
1678-1681
Diganti déning:
Cornelis Speelman