Putri Raemawasti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Putri Raemawasti

Putri Raemawasti ya iku pemenang Puteri Indonésia 2007 wakil saka propinsi Jawa Timur.[1] Nalika iku Duma Riris Silalahi (Sumatera Utara), ana ing posisi Runner Up 1 lan Ika Fiyonda Putri (Jakarta 4) ing posisi Runner Up 2. Dheweke lair ing Blitar, Jawa Timur, 5 Desember 1986.[1] Sawise dadi pemenang, dheweke duwé hak makili Indonésia ing ajang Indonésia ing ajang Miss Asia Pacific International 2008 lan Miss International 2008.[1] Dene Runner Up 1 lan 2 duwé hak maju ing Miss Asia Pacific International 2008 lan Miss International 2008.[1] Putri entuk tugas majokake perdagangan, seni, lan budaya, kaya tugas-tugas kang wis diwenehake Putri Indonésia sadurunge.[1] Dheweke entuk fasilitas kanggo ndukung kegiatane ya iku omah dinas lan kendaraan.[1] Nalika iku dheweke isih dadi mahasiswa Institut Teknologi Surabaya (ITS) jurusan Teknik Industri angkatan taun 2005. Dheweke sekolah SMA ana ing kutha Blitar, Jawa Timur.[1] Saliyane dadi Puteri Indonésia, dheweke uga dadi duta kampanye konsumsi endhog nasional.[2]

Sing mengku  sadurungé:
Agni Pratistha
Puteri Indonésia
2007
Diganti déning:
Zivanna Letisha Siregar
Sing mengku  sadurungé:
Dayana Mendoza
Miss Indonésia Universe
2008
Diganti déning:
Maria Venus Raj


Cithakan:Kontes Kecantikan Indonésia

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g (id)kapanlagi.com Diundhuh tanggal 9 Agustus 2011
  2. ^ (id)antarajawabarat.com Diundhuh tanggal 11 Agustus 2011

ď


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Putri_Raemawasti&oldid=998184"