Duma Riris Silalahi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Duma Riris Silalahi
frameless|alt=
Lair (1983-09-20) Sèptèmber 20, 1983 (umur 36)
Indonésia Balige, Indonésia
AlmamaterUniversitas Sumatera Utara
Pakaryanpembawa acara
Taun aktif2006-sekarang
Agamakristen protestan
PasanganJudika

Duma Riris Silalahi (lair ing Balige, Toba Samosir, Sumatera Utara, 20 Sèptèmber 1983; umur 36 taun) ya iku runner-up 1 Puteri Indonésia taun 2007 ingkang makili Sumatera Utara. Anak nomer telu saka enem sadulur iki uga dadi jawara Wajah Femina 2006. Sarjana Ékonomi Pembangunan lulusan Universitas Sumatera Utara lan D3 saka Politeknik Negeri Medan (USU) iki makili Indonésia ing ajang Miss International 2008 ing Jepang lan Makau. Sadurungé ing ajang mau, Duma nyepati minangka ora migunaake two pieces ing sajeroning swimsuit kang asring gawé kaanan dadi kisruh.[1] Nanging perjuangane ora kasil.

Presenter[besut | besut sumber]

Dhèwèké saiki dadi presenter ing SCTV lan B Channel.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Duma Tak Pakai 'Two Pieces' di Ajang Miss International 2008, KapanLagi.com, diakses 21 Oktober 2008

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Kang sadurungé
Rahma Landy
Miss Indonésia International
2008
Kang sawisé
Ayu Diandra Sari