Menyang kontèn

Pulutan, Wanasari, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pulutan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPulutan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Gunungkidul Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°57′56″S 110°34′01″E / 7.96559°S 110.56698°E / -7.96559; 110.56698Koordhinat: 7°57′56″S 110°34′01″E / 7.96559°S 110.56698°E / -7.96559; 110.56698
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanWanasari
Kodhe laladan
administrasi
34.03.01.2009

Pulutan iku désa ing Kacamatan Wanasari, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.