Menyang kontèn

Piyaman, Wanasari, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Piyaman
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPiyaman
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Gunungkidul Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°56′26″S 110°35′49″E / 7.94055°S 110.59693°E / -7.94055; 110.59693Koordhinat: 7°56′26″S 110°35′49″E / 7.94055°S 110.59693°E / -7.94055; 110.59693
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanWanasari
Kodhe laladan
administrasi
34.03.01.2003

Piyaman iku désa ing Kacamatan Wanasari, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.