Pulo Rondo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pulo Rondo
Géografi

Pulo Rondo iku pulo paling jaba Indonésia sing dumunung ing Samudra Hindhia lan wewatesan karo wewengkon nagara India, ya iku Kapuloan Nikobar. Pulo Rondo iki minangka wewengkon paling lor saka Républik Indonésia lan kanthi administratif kalebu péranganing wewengkon kutha Sabang, provinsi Acèh. Pulo iki dumunung ing sisih Loré pulo Weh kanthi koordinat 6° 4′ 30″ LU, 95° 6′ 45″ BT.

Uga delengen[besut | besut sumber]