Poppy Mercury

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Poppy Mercury
Latar wuri
Jeneng lair Poppy Yusfidawaty
Jeneng liya Poppy Mercury
Lair (1972-Cithakan:NOMORBULAN-15)15 Novèmber 1972
Indonésia Bandung, Jawa Kulon, Indonésia
Pati Agustus 28, 1995(1995-08-28) (umur 22)
Indonésia Bandung, Jawa Kulon, Indonésia
Asli Sunda
Jinis Musik Rock
Pakaryan penyanyi
Taun aktif 1990-1995
Parusahan rekaman Akurama Records
HP Records
Musica Studio's
Agama Islam

Poppy Yusfidawaty (lair ing Bandung, 15 Novèmber 1972 – pati ing Bandung, 28 Agustus 1995 ing umur 22 taun) minangka penyanyi rock wadon Indonésia kanthi getih Sunda.

Diskografi[besut | besut sumber]

  • Antara Jakarta dan Penang (1991)
  • Surat Undangan (1992)
  • Terlambat Sudah (1993)
  • Antara Kau Dia dan Aku (1993)
  • Biarkan Ku Pergi (1994)
  • Hati Siapa Tak Luka (1995)
  • Tak Mungkin Dipisahkan (1995)
  • Bukan Aku Yang Kau Cinta (1995)

Pranala njaba[besut | besut sumber]