Playen, Playen, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Playen
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Playen
Playen kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Playen
Playen
Playen kapernah ing Ngayogyakarta
Playen
Playen
Playen kapernah ing Indonésia
Playen
Playen
Koordhinat: 7°56′54″S 110°33′25″E / 7.94846°S 110.55696°E / -7.94846; 110.55696Koordhinat: 7°56′54″S 110°33′25″E / 7.94846°S 110.55696°E / -7.94846; 110.55696
Nagara  Indonésia
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Gunungkidul
Kacamatan Playen
Kodhe laladan
administrasi
34.03.03.2007

Playen iku désa ing Kacamatan Playen, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.