Ngawu, Playen, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngawu
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgawu
Ngawu kapernah ing Kabupatèn Gunungkidul
Ngawu
Ngawu
Ngawu kapernah ing Ngayogyakarta
Ngawu
Ngawu
Ngawu kapernah ing Indonésia
Ngawu
Ngawu
Koordhinat: 7°56′01″S 110°32′55″E / 7.93372°S 110.54855°E / -7.93372; 110.54855Koordhinat: 7°56′01″S 110°32′55″E / 7.93372°S 110.54855°E / -7.93372; 110.54855
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanPlayen
Kodhe laladan
administrasi
34.03.03.2008

Ngawu iku désa ing Kacamatan Playen, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)