Petiga, Marga, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Petiga
Désa
Petiga kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Petiga
Petiga
Petiga kapernah ing Bali
Petiga
Petiga
Petiga kapernah ing Indonésia
Petiga
Petiga
Koordhinat: 8°26′19″S 115°10′43″E / 8.43866°S 115.17866°E / -8.43866; 115.17866Koordhinat: 8°26′19″S 115°10′43″E / 8.43866°S 115.17866°E / -8.43866; 115.17866
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanMarga
Kodhe laladan
administrasi
51.02.07.2009

Petiga iku désa ing Kacamatan Marga, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Marga, Tabanan