Pemecutan, Denpasar Kulon, Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pemecutan
Kalurahan
Pemecutan kapernah ing Kutha Denpasar
Pemecutan
Pemecutan
Pemecutan kapernah ing Bali
Pemecutan
Pemecutan
Pemecutan kapernah ing Indonésia
Pemecutan
Pemecutan
Koordhinat: 8°39′27″S 115°12′21″E / 8.65758°S 115.20587°E / -8.65758; 115.20587Koordhinat: 8°39′27″S 115°12′21″E / 8.65758°S 115.20587°E / -8.65758; 115.20587
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KuthaDenpasar
KacamatanDenpasar Kulon
Kodhe laladan
administrasi
51.71.03.1007

Pemecutan iku kalurahan ing Kacamatan Denpasar Kulon, Kutha Denpasar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Denpasar Kulon, Kutha Denpasar