Menyang kontèn

Pelaga, Petang, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pelaga
Désa
Pelaga kapernah ing Kabupatèn Badung
Pelaga
Pelaga
Pelaga kapernah ing Bali
Pelaga
Pelaga
Pelaga kapernah ing Indonesia
Pelaga
Pelaga
Koordhinat: 8°17′30″S 115°12′44″E / 8.29163°S 115.21222°E / -8.29163; 115.21222Koordhinat: 8°17′30″S 115°12′44″E / 8.29163°S 115.21222°E / -8.29163; 115.21222
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanPetang
Kodhe laladan
administrasi
51.03.04.2004

Pelaga iku désa ing Kacamatan Petang, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Petang, Badung