Menyang kontèn

Petang, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Petang
Kacamatan
Petang kapernah ing Bali
Petang
Petang
Petang kapernah ing Indonesia
Petang
Petang
Koordhinat: 8°19′37″S 115°13′16″E / 8.32693°S 115.22111°E / -8.32693; 115.22111Koordhinat: 8°19′37″S 115°13′16″E / 8.32693°S 115.22111°E / -8.32693; 115.22111
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
Kodhe laladan
administrasi
51.03.04

Petang iku kacamatan ing Kabupatèn Badung.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Kabupatèn Badung