Pata tim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pata tim
Pata Tim (braised pork hock) from Santa Rosa, Laguna, Philippines.jpg
Jeneng liyanépatatim
AjanganMain dish
Panggonan asalPhilippines
Hawa ajanganhot, warm
Woworan pokokpork hock, soy sauce, garlic, bay leaves, black peppercorns, muscovado, star anise, mushrooms
Panganan sairibpaksiw na pata, humba, hamonado
Buku masakan: Pata tim  Médhia: Pata tim

Pata tim, uga ditulis patatim, punika olahan saka Filipina saka daging babi hock sajian alon-masak nganti empuk banget ing kecap asin, ireng peppercorns, papak, teluk godhong, lan lintang anise legi karo muscovado gula. Biasane kalebu péchay lan jamur . Piring iki umume disajikake ing wilayah ing Filipina kanthi populasi Filipina akeh, utamane ing distrik Binondo ing Manila . [1] [2] [3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Agbanlog, Liza. "Pata Tim (Slow Cooker Chinese Stewed Pork Hock)". Salu Salo Recipes. Dibukak ing 10 January 2019.
  2. "Patatim". Ang Sarap. Dibukak ing 10 January 2019.
  3. "Patatim Recipe". Panlasang Pinoy Recipes™. Dibukak ing 10 January 2019.