Panganggo:Anggoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kothakan
id-3 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
jv-N Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi
en-1 This user can contribute with a basic level of English.
Admin mop.PNG Penganggo iki pengurus ing Wikipedia basa Jawi.
Cigarette.jpg Penganggo iki (nuwun sewu) perokok Sampoerna a mild.


lair nang magelang, kuliah nang semarang, kerja nang jakarta. seneng sastra jawa lan wayang.

pranala[besut | besut sumber]

liyané[besut | besut sumber]

bot[besut | besut sumber]

aku ngingu bot sing jenengé pancenaBot. upama panjenengan ora trima utama kesénggol bot iku, ora susah wigah-wigih ngèlingaké aku.

Bintang WikiJv[besut | besut sumber]

Original Barnstar.png BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Ngaturaken Barnstar WikiJv konjuk mas Anggoro, minangka perintis lan panganggé ingkang tuhu setya - Pras 02:00, 19 Juli 2009 (UTC)


Original Barnstar.png BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Ngaturaken Barnstar WikiJv konjuk mas Anggoro, minangka perintis lan panganggé ingkang tuhu setya, ugi panganggé ingkang saé sanget tata basa Jawinipun - Tracy wicara 04:17, 9 Oktober 2009 (UTC)


Penaemas.png Pèn emas
Panganggé punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan panganggé sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, panganggé ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. Ngaturaken Pèn emas WikiJv kagem mas Anggoro sing apik tur mantep basa Jawané. Muga-muga bisa luwih kerep nulis. Meursault2004ngobrol 13:10, 9 Oktober 2009 (UTC)

-


Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi paring pambiyantu ing kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:57, 3 Juni 2011 (UTC)


Tireless Contributor Barnstar.gif The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Matur nuwun mas Ang sampun wonten kalodhangan wekdal. Pras pirembagan 2 Agustus 2012 23.14 (UTC)


Tireless Contributor Barnstar.gif The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Anggoro ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.20 (UTC)