Naraguna:PancenaBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

This is semi manual bot operated by ang.

Bot semi manual menika dolananipun ang.

Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Anggoro rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.